Hjelp oss å bygge nettverk! Kjenner du noen som har et sanserom eller jobber med sansestimulering? Tips dem om oss, - eller tips oss om dem!!

For å få til dette er vi avhengig av to ting:

– At du bidrar til å etablere nettverket, dvs. at du registrerer din virksomhet på våre nettsider. Dette gjør du ved å sende oss linken til din virksomhets hjemmeside. Like viktig er det at du sender stafettpinnen videre til andre du vet som har etablerte sanserom og/eller jobber med sansestimulering. Det er lett, det er en gyllen anledning til å markedsføre din virksomhet og det er GRATIS!

– At vi har sponsorer som ser verdien i det vi gjør og som støtter oss økonomisk. Pr. i dag er det AMAJO, KLUBBEN A/S, KULUR BARNEHAGER, MULTIVIB og arbeidsgruppens respektive kommuner som har muliggjort arbeidet så langt.

Bli med å skap noe stort da vel!

Turid Helen Bugten
Leder

Nettverket norske sanserom er en interessegruppe. Vi har som mål å samle, utvikle og spre kunnskap, interesse og erfaring om sansestimulering, sanserom og Multisensory Enviroment (MSE), også kalt snoezelen. I første omgang har vi tilrettelagt for en møteplass på nettet. Her kan alle som ønsker det hente kunnskap, få ideer og inspirere hverandre til å finne kreative løsninger.

Ønsker du å registrere ditt sanserom? Registrer her